You can't please anyone.ever.

You eat, you're fat. You don't eat, you're a freak.

You drink, you're an alcoholic. You don't drink , you're a pussy.

You read, you're a nerd. You don't read, you're stupid.

You tell a secret, you're an attention seeker. You don't tell a secret, you're still attention seeking.

You let someone in, you're easy. You don't let someone in, you're too uptight.

You smoke, you tink you're cool. You don't smoke, you're a loser.

You've had sex, you're a slut. You haven't had sex, you're a frigid little bitch.

You wear make up, you're a slag. You don't wear make up, you're ugly.


Typ som ett hål inom mig.

Några få gånger under ditt liv kommer du stöta på personer, personer som kommer göra stora avtryck inom dig.
Dem kommer få dig att känna, skratta, le, tänka och mycket mer. Dem kommer ge dig lyckorus och ge dig en känsla av livets ångande lycka. Och här står jag, jag har träffat en sån person. Jag vet inte hur jag ska känna eller förklara men den här personen och jag ''vi'' bara är. Vare sig vi vill eller inte så  bara '' är'' vi. Förstår ni då hur jag menar när jag säger att det '' bara är vi ''på ett eller annat sätt ?! Den här personen kan jag inte släppa för den har grävts sig djupt in i mitt hjärta.

Och det är de här som jag pratar om , den här personen som finns inom dig vare sig du vill eller inte , vare sig det är medvete eller omedvetet så följer den med . Den har lämna spår i ditt liv. Det är såna personer som du ska ta vara på , för på ett eller annat sätt har dem betytt väldigt mycket för dig. Det är som att du känner en stor ensamhet när den är borta och som om du blivit tom , då vet du att den personen var speciell för dig.



/ Unik.

Jag är öde.

Snart dör alla min fiskar. Viket svin jag är som inte tar hand om dem.
Där inne simmar dem i sin lilla bubbla och kan inte göra något åt situationen. De kan inte mata sig själva, rensa pumpen, byta vatten, sätta på ljuset utan allt ligger i mina händer och jag är fet och lat. Stackars dem, vilket öde.

Men någon dag, snart ska jag ta tag i det. Jag ska göra det kliniskt rent och stenarna ska lysna vita. Jag ska köpa nya växter och slänga i några kompisar till dem. Men det krävs tid, ork och pengar. och pengar vem har det lixom ?
nä inte jag som blivit blåst på mitt sommarjobb.

Jag som hade tänkt att jobba hela sommaren och slita röven av mig, jag som hade tänkt att bli rik.
Istället får jag väl grått hår av att sitta här hemma och tänka så mkt ?! huh ..

Måste nog säga att jag känner mig som instängd i en bubbla utan syre.


/ fundersam

känslor



Jag visar inte ofta känslor. Känslorna är för mig. Det är bara jag som vet var jag har dem, i säkert förvar. Men du kan lyckas nå mig, genom att läsa mina tankar mellan raderna.
Känslor är svåra, dem vill jag inte dela med mig av i onödan, för det kan såra. Jag stänger helst in dem så att ingen kan komma åt dem. Allt handlar om rädsla, om du inte blottar vad du känner har du inget att förlora, ingen kan såra dig, ingen kan komma åt dig, ingen kan ta dina känslor och stampa på dem.

Mina känslor är mina.

RSS 2.0